Sponsors


Een woordje uitleg over onze geweldige sponsors

Marcel Caenen Verzekeringen

Marcel Caenen Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Rekem en is uw vertrouwde adres voor, Gezins-, Mobiliteits-, Woning-, uitvaart-, zorg- en Brandverzekeringen. Daarnaast bieden zij interessante en veilige beleggingsvormen, kredieten en hypothecaire leningen.

https://www.marcel-caenen.be/


LexQuire Tax & Law

Met kantoren in onder meer de gehele Benelux, Duitsland en Frankrijk kunnen de notarissen, advocaten en belastingadviseurs van LexQuire u bijstaan in al uw juridische, fiscale en notariële uitdagingen. Met de one-stop-shop benadering en internationale approach van LexQuire kunnen zijn u snel het beste resultaat te leveren.
https://www.lexquire.be


Sterk Vastgoedmakelaars

Yorick en Willem zijn twee eigentijdse vastgoedmakelaars met bakken ervaring die de handen in elkaar slaan. Met een no-nonsense mentaliteit, persoonlijke aanpak, passie en nieuwe kijk op vastgoed helpen we kopers en verkopers met het vinden van de perfecte match. Wij ontnemen jou hiervoor alle zorgen zodat jij op een aangename manier je woning kan (ver)kopen.

https://www.sterkvastgoedmakelaars.be/


Get Nursed

Verpleegsters Anja en Marie-Roos staan op elk moment van de dag en de week in voor de verpleegkundige verzorging van zieke, herstellende, bedlegerige of minder mobiele mensen.
https://www.getnursed.be


Advantive

Let’s make things work! Bij Advantive zit een enthousiast team wat zich dagelijks inzet, voor het vinden van de juiste oplossingen voor zijn klanten. Wij helpen je om de volgende stap te maken op IT-gebied: Cloud, hybrid en on-premises. Het team van Advantive staat klaar om de noden van je collega’s te analyseren en de gepaste oplossing naar voor te schuiven. https://www.advantive.be


OMER.


Brouwerij Omer Vander Ghinste is een familiale brouwerij die kwaliteitsbieren brouwt volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken. Brouwerij Omer Vander Ghinste kan reeds terugkijken op meer dan 125 brouwtraditie. Verwen uzelf met een Omer bij Jazz Reckheim!
https://www.omervanderghinste.be


Papillon Uitvaartzorg

Papillon Uitvaartzorg wil tijdens de emotionele chaos bij het afscheid nemen van een dierbare beschermende vleugels bieden die je op dat moment hard nodig hebt. Als een troostende cocon, waar verdriet in alle rust en geborgenheid een plaatsje krijgt. Ook als actieve fladderaar, die de praktische beslommeringen bij het regelen van een begrafenis voor jou behartigt. Zodat jij alle tijd en ruimte krijgt om afscheid te nemen van de geliefde in ons hedendaagse uitvaartcentrum te Maasmechelen of in de huiselijke omgeving op een unieke locatie.
https://www.papillonuitvaartzorg.com/


Sint Pieter: Brasserie en B&B

In Brasserie Sint Pieter kan je genieten van de heerlijkste gerechtjes. Met een ruim aanbod aan klassiekers is dit de perfecte plek om even neer te strijken tijdens een (mid)dagje in Oud-Rekem! Op het zonnige terras of liever in de mooie veranda? We hebben voor iedereen een mooi tafeltje!
Sint Pieter beschikt ook over twee prachtige ruime kamers. Ideaal voor een weekendje weg met de fiets in het Limburgs fietsparadijs!

https://www.restaurant-sintpieter.be


AKP-Keulen

Bij AKP Keulen in Lanaken kan je terecht voor een volledig vloerpakket op maat van jouw bouwproject. Van vloerisolatie en chape tot de gewenste afwerking met een keramische tegel, natuursteen, laminaat of parket.
Onze vloerexperts helpen je graag verder. Maak een afspraak in onze toonzaal. Zo is de eerste stap naar het interieur van jouw dromen alvast gezet.
https://www.AKP-Keulen.be


Verfwerken Jackie Broens

Jackie Broens staat met zijn meer dan 16 jaar ervaring als zelfstandige vakman garant voor uw Behang- en schilderwerken.

TEL: 0479 186 777