SPONSORS


Een woordje uitleg over onze geweldige sponsors

Marcel Caenen Verzekeringen

Marcel Caenen Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Rekem en is uw vertrouwde adres voor, Gezins-, Mobiliteits-, Woning-, uitvaart-, zorg- en Brandverzekeringen. Daarnaast bieden zij interessante en veilige beleggingsvormen, kredieten en hypothecaire leningen.

https://www.marcel-caenen.be/


LexQuire Tax & Law

Met kantoren in onder meer de gehele Benelux, Duitsland en Frankrijk kunnen de notarissen, advocaten en belastingadviseurs van LexQuire u bijstaan in al uw juridische, fiscale en notariële uitdagingen. Met de one-stop-shop benadering en internationale approach van LexQuire kunnen zijn u snel het beste resultaat te leveren.
https://www.lexquire.be


Sterk Vastgoedmakelaars

Yorick en Willem zijn twee eigentijdse vastgoedmakelaars met bakken ervaring die de handen in elkaar slaan. Met een no-nonsense mentaliteit, persoonlijke aanpak, passie en nieuwe kijk op vastgoed helpen we kopers en verkopers met het vinden van de perfecte match. Wij ontnemen jou hiervoor alle zorgen zodat jij op een aangename manier je woning kan (ver)kopen.

https://www.sterkvastgoedmakelaars.be/


Get Nursed

Verpleegsters Anja en Marie-Roos staan op elk moment van de dag en de week in voor de verpleegkundige verzorging van zieke, herstellende, bedlegerige of minder mobiele mensen.
https://www.getnursed.be


Advantive

Let’s make things work! Bij Advantive zit een enthousiast team wat zich dagelijks inzet, voor het vinden van de juiste oplossingen voor zijn klanten. Wij helpen je om de volgende stap te maken op IT-gebied: Cloud, hybrid en on-premises. Het team van Advantive staat klaar om de noden van je collega’s te analyseren en de gepaste oplossing naar voor te schuiven. https://www.advantive.be


OMER.


Brouwerij Omer Vander Ghinste is een familiale brouwerij die kwaliteitsbieren brouwt volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken. Brouwerij Omer Vander Ghinste kan reeds terugkijken op meer dan 125 brouwtraditie. Verwen uzelf met een Omer bij Jazz Reckheim!
https://www.omervanderghinste.be


Papillon Uitvaartzorg

Papillon Uitvaartzorg wil tijdens de emotionele chaos bij het afscheid nemen van een dierbare beschermende vleugels bieden die je op dat moment hard nodig hebt. Als een troostende cocon, waar verdriet in alle rust en geborgenheid een plaatsje krijgt. Ook als actieve fladderaar, die de praktische beslommeringen bij het regelen van een begrafenis voor jou behartigt. Zodat jij alle tijd en ruimte krijgt om afscheid te nemen van de geliefde in ons hedendaagse uitvaartcentrum te Maasmechelen of in de huiselijke omgeving op een unieke locatie.
https://www.papillonuitvaartzorg.com/


Restaurant Oud Gerechtshof

Oud Gerechtshof

Pittoresk en gezellig restaurant in Oud-Rekem, officieel het mooiste dorp van Vlaanderen.
Oud Gerechtshof is gelegen te Oud-Rekem, een pittoresk dorpje dat hoort bij Lanaken, vlakbij Maastricht in het Belgische bourgondische Limburg. In 2008 werd Oud-Rekem officieel uitgeroepen tot ‘Het Mooiste Dorp van Vlaanderen’. Wanneer je er even rond wandelt begrijp je meteen waarom… Wandel in Oud-Rekem rond en u waant zich in een openluchtmuseum. Aansluitend aan uw mooie wandeltocht komt u genieten van een lunch of een diner bij ons restaurant in het centrum van Oud-Rekem: Restaurant Oud gerechtshof.

https://www.oudgerechtshof.be

Hotel Boomgaard

In het pittoreske Oud-Rekem, waar het altijd gezellig vertoeven is, vind je het sympathieke Hotel Boomgaard.

De dikke kloostermuren rondom het domein en de kerktoren die boven het hotel uit pronkt, doen terugdenken aan het rijke verleden van het dorpje. In de landelijke rust, kreeg het voormalige verblijf van de Minderbroeders een nieuwe hedendaagse bestemming :
Het amicale hotelletje, met slechts 12 kamers en een vakantiewoning.

https://www.hotelboomgaard.be

Piano's Maene


Piano's Maene werd opgericht in 1938 en is uitgegroeid tot een van de grootste pianobedrijven van Europa, met 6 vestigingen en een 100 medewerkers in België en Nederland. Naast hofleverancier, levert Piano's Maene ook jaarlijks een prachtige Steinway-piano voor jazz Reckheim.

De showroom van Piano's Maene in Limburg is gelegen in de oude Paterskerk van Oud-Rekem. Je vindt er op twee verdiepingen al onze merken met zowel nieuwe, tweedehandse, akoestische en digitale buffetpiano's en vleugels.

https://www.maene.be

Bistro Oude God


De 'Oude God' is teruggekeerd naar zijn Franse roots... non non non rien n'a changé, geen lange rit meer naar de Provence, bievenue chez nous... Met de nodige Joi de vivre, brengen gastvrouw Anouk en chef Frank een Franse, mediterrane kaart. Chez nous is het lekker vertrouwen voor un bon verre de vin, goed gesprek et un jeu de Petanque. Dit in een ongedwongen sfeer voorzien van een je-ne-sais-quoi en een occasionele Franse chanson.Dus voor iedereen toujours beaucoup de choix!

https://www.oudegod.be/


FM Partners

Op zoek naar een boekhoudkantoor dat digitaal werkt? Eerst een goed (grensoverschrijdend) fiscaal advies krijgen, alvorens onnodig belasting te betalen? Bij FM-Partners bent u aan het juiste adres.

https://www.nxtlane.com/

 

AKP-Keulen

Bij AKP Keulen in Lanaken kan je terecht voor een volledig vloerpakket op maat van jouw bouwproject. Van vloerisolatie en chape tot de gewenste afwerking met een keramische tegel, natuursteen, laminaat of parket.
Onze vloerexperts helpen je graag verder. Maak een afspraak in onze toonzaal. Zo is de eerste stap naar het interieur van jouw dromen alvast gezet.
https://www.AKP-Keulen.be


Verfwerken Jackie Broens

Jackie Broens staat met zijn meer dan 16 jaar ervaring als zelfstandige vakman garant voor uw Behang- en schilderwerken.

TEL: 0479 186 777

Drukkerij Pietermans


Drukkerij Pietermans beschikt over een hoogtechnologisch machinepark en levert daarmee de best denkbare kwaliteit. Zij begeleiden uw order vanaf het digitaal aangeleverde ontwerp tot en met het afgewerkte eindproduct. Hun uitgebreid en gevarieerd machinepark is geschikt voor zowel kleine als grote oplagen in vellen, bedrukt in offset en typo, maar ook voor displays, signalisatie, cutting kunt u bij hen terecht. U vindt bij Drukkerij Pietermans service en compromisloze topkwaliteit. Wij danken Drukkerij Pietermans voor het mooie drukwerk dat zij leveren voor Jazz Reckheim.


https://www.drukkerijpietermans.be/